Éjszakai bevetés vár a fémzene rajongóra –  Totális Metál koncert sztárvendégekkel a Barba Negrában

Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel ad koncertet a Totális Metal formáció április 27-én a budapesti Barba Negrában. A rendezvény vendége az Akela és a Stress zenekarok lesznek, de néhány dal erejéig Bíró Ica, azaz a Metal Lady is színre lép majd.

A tavalyi tavasszal megtartott nagysikerű Kalapács 60+Nagyfi 60+Rudán 60 = 180 év, néha több című születésnapi koncert után ezúttal a Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! elnevezésű programmal áll színpadra nyolcvanas évek legendás heavy metal zenekara, a Pokolgép hat egykori tagja, Kalapács József és Rudán Joe énekes, Nagyfi László és Nagy Dávid gitáros, valamint Pazdera György basszusgitáros és Tarca László dobos alkotta Totális Metal  együttes.

A Pokolgép 1989-ben napvilágot látott nagysikerű harmadik nagylemeze megjelenésének 35. évfordulója előtt tisztelgő rendezvényen a hatosfogat még az eddigieknél hosszabb, várhatóan kétórás, meglepetésdalokkal fűszerezett műsort tartogat a tradicionális fémzene kedvelői számára. A program már eleve eddig is dús volt, de idén még bővítjük a repertoárt, jobban ráerősítünk az Éjszakai bevetés plusz dalaival, sőt, bekerülhet olyan nóta is a lemezről, amit még anno az album megjelenése után sem nagyon játszottunk, például a Most már elég is tervbe van véve részemről. Erről a számról jut eszembe, hogy a Totális Metal produkcióban eredeti hangolásban, eredeti hangmagasságokban játsszuk, énekeljük az összes dalt” – nyilatkozta a koncertre készülő Kalapács József.

A jubileumi rendezvény vendégeként a kilencvenes évek neves trash és heavy metal zenekara, a Katona László vezényelte Akela, valamint hazánk egyik legelső heavy metal együttese, a hetvenes évek második felében alakult, Lőrincz Tibor által vezetett Stress melegíti be a hangulatot, akikkel néhány dal erejéig Bíró Ica, azaz a Metal Lady is színpadra lép majd április 27-én a Barba Negrában.