Elindítja Tiktok csatornáját a Popkulturális 

Kövesd a Magyar Popkulturális Értéktár Tiktok csatornáját, hogy első kézből értesülj a legújabb zenei trendekről és érdekességekről!

Elindítja saját Tiktok csatornáját a Magyar Popkulturális Értéktár (MPÉ), amelyben a fő irány a popzene világával kapcsolatos tartalmak közvetítése. A kezdeményezés célja, hogy a fiatalabb korosztályok számára is elérhetővé váljanak a popzene érdekességei, a szcénában való történések nemcsak napjainkban, hanem a ’60-as évekig visszamenőleg is, valamint, hogy bemutassa a magyar zenei kultúra értékeit. 

A csatorna rengeteg koncertfelvételt fog tartalmazni, amelyek révén a nézők újraélhetik azokat, továbbá számos kevéssé ismert információval, történetekkel, régi és új interjúkkal, valamint más érdekességekkel is gazdagodhatnak a tartalomfogyasztók.

A Tiktok népszerűsége vitathatatlan, 2016-os indulását követően, főképp az utóbbi években robbanásszerűen nőtt meg a felhasználók száma. A közösségi platform, ahol különösen a fiatalabb korosztály aktivizálja magát, úgy tűnik, sokkal nagyobb súllyal bír a popokultúrában, mint azt elsőre gondolnánk. Így történhet meg az is, hogy a napjaink nagyszínpados előadói nem feltétlenül a kiadók vagy plakátok által, hanem elsősorban a Tiktok segítségével jutnak el a fogyasztókhoz. 

@popkutluralis.hu Elindult a magyar popkultúra első digitális könnyűzenei emléktárának TikTok csatornája! 💥 Izgalmas tartalmakért nyomj egy követést!👉 #magyarpopkulturalisertektar #popkulturalis #popkult #popkulturalishu #hungarianmusic #hungarianmusicians #magyarzenék #magyarzenek #koncert #magyarkoncertek #concerts #concertvideos #hungarianvideo #koncertvideok #pressergabor #presser #lgt #locomotive #throwbacksongs #throwback ♬ Egy elfelejtett szó – LGT

Az új csatorna lehetővé teszi majd az MPÉ számára, hogy új közösséget kovácsoljon a popzene iránt érdeklődők számára, és közelebb hozza egymáshoz azokat a fiatalokat, akiknek a Tiktok az egyik legfontosabb szórakozási formája.

Ilyen módon a csatorna tartalma a popzene világával kapcsolatos izgalmas történetekre, érdekességekre, hírekre és zenei videókra igyekszik összpontosítani. Az MPÉ reményei szerint ezek az információk és videók nemcsak szórakoztatóak, de edukatívak is lesznek a fiatalok számára, akik érdeklődnek a zenei világ iránt.

A Magyar Popkulturális Értéktár Tiktok csatornájának indulása egy újabb lépése afelé, hogy a magyar popzene és popkultúra értékeit minél szélesebb körben megismertessék. A csatornán számos érdekesség és információ lesz elérhető a magyar zenei életből, ahol a popzene történetének legfontosabb eseményeit és szereplőit is megismerhetik a felhasználók.