Brit menedzsment szerződtette a Dirty Slippers-t

A glasgow-i székhelyű Reaction Management bejelentette, szerződést kötöttek a Dirty Slippers zenekarral és már az égiszük alatt jelenik meg márciusban az „On the top of the world” című legújabb szerzeményük, amely videoklippel együtt érkezik majd.

A zenekar a tervek szerint már tavasszal visszatér az Egyesült Királyságba, ahol több koncerten is promotálják hamarosan megjelenő, a londoni Abbey Road stúdióban rögzített első angol nyelvű nagylemezüket.

„A Dirty Slippers zenéje nagyon nagy benyomást tett rám, amikor először meghallgattam. Beérett dallamos rock, amely kereskedelmi sikerre esélyes és globális vonzereje van. Szeretném bemutatni őket az Egyesült Királyság piacán, és onnan egy platformot építeni stratégiai rádió kiadásokkal és élő koncertekkel” – mondta Jay Burnett, a Reaction Management vezetője.

Dirty slippers
Fotó: Tommy Rowland

A zenekar a következő single megjelenése előtt is rendkívül sűrű heteken megy keresztül, január közepétől folytatják Suliturné programjukat, melynek keretein belül jelenleg Budapest közoktatási intézményeiben tartanak drog, alkohol és HPV elleni prevenciós előadásokat. Február 17-én pedig Lobó-Szalóky Lázár ad ingyenes szóló estet a fővárosban, a Hard Rock Hotel színpadán.